BSR Manager Start

Plannen was nog nooit zo makkelijk met deze praktische en efficiënte digitale agenda.
Een snelle zoekfunctie voor de optimale planning van serie-releases, zeer klantvriendelijk door de directe uitdraai van kwitantie en afsprakenkaart, eenvoudig in gebruik en alle klantgegevens overzichtelijk bij elkaar (oude kaarten kunnen eenvoudig ingescand en toegevoegd worden, dus uw medisch dossier blijft altijd compleet).

Instap pakket – maximaal 1 practitioner

• 1 practitioner account
  • afsprakenkaart
  • kwitanties
  • nieuwsbrieven
  • agenda synchronisatie met smartphone
  • e-mail herinnering naar klant
  • sms herinnering naar klant
    (10 sms gratis per maand)
  • overzichten inkomsten en uitgaven
  • klanten login
  • abonnementen
  • productenverkoop

p/m  ex BTW (21%)

Bestel de BSR Manager Start voor € 25,00 per maand ex. btw