[themestudio_title title=”Ons team”]Met een klein, maar enthousiast team is de BSR Manager ontwikkeld voor en door mensen uit de praktijk. Kleinschalig, laagdrempelig en rekening houdend met de specifieke wensen van de BSR-practitioner.

We streven er voortdurend naar het programma te verbeteren. Uw feedback is daarbij voor ons heel belangrijk. Dus deel uw mening, opmerkingen en suggesties met het team en help ons de BSR Manager nog beter te maken[/themestudio_title]

[themestudio_title title=”Onze visie”]Een gebruiksvriendelijke planningssoftware ontwerpen, die elke BSR practitioner helpt de praktijkvoering efficiënter en rendabeler te maken. Geen loze commerciële beloften, maar eerlijke aandacht voor wat er nodig is.

Dus luisteren naar de wensen uit de dagelijkse praktijk. Dat is precies wat de makers van de BSR manager hebben gedaan. Zo ontstond een uniek en op maat gemaakt programma. Zo laagdrempelig en gebruiksvriendelijk, dat het zelfs de meest verstokte gebruikers van de papieren agenda over de streep heeft getrokken.

Wij willen een plansysteem aanbieden, dat bij u past en u ook daadwerkelijk helpt uw praktijkvoering te verbeteren en te vergemakkelijken. Het gaat om u en uw tevredenheid. Vandaar dat u bij ons ook niet vastzit aan lange contracten, deze zijn per maand opzegbaar.[/themestudio_title][ts_client_work images=”3024,3025,3026,3027,3028″]